CUINA  (740 h)

 

  1. SEGURETAT, HIGIENE I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN HOTELERIA (60 H)

  2. OFERTES GASTRONÒMIQUES SENZILLES I SISTEMES D’APROVISIONAMENT (70 H)

  3. TÈCNIQUES CULINÀRIES (240 H)

    PERÍODE D’INSCRIPCIÓ: DEL 15 AL 25 DE GENER 2018

  4. PREELABORACIÓ I CONSERVACIÓ D’ALIMENTS (120 H)

  5. PRODUCTES CULINARIS (170 H)

  6. PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS (80 H)

PUNTS D'INTERÈS

  • MÒDULS INDEPENDENTS

  • ASSISTÈNCIA  OBLIGATÒRIA

  • PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS

  • REQUISITS D’ACCÉS

  • BEQUES

  • MODELS DE SOL·LICITUD

ADMESOS (tècniques culinàries)


Dades i Ubicació

Fons Social Europeu




Webs Departaments

FP CUINA

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

filosofia

Segueix-nos a: