DIRECCIÓ EN RESTAURACIÓ (830H)

 

EL CURS QUEDA AJORNAT FINS NOU AVÍS PER FALTA D’ALUMNAT INSCRIT

  1. ANGLÈS PROFESSIONAL PER A SERVEIS DE RESTAURACIÓ (90 H)

  2. DISSENY DE PROCESSOS DE SERVEI EN RESTAURACIÓ (60 H)

  3. ADMINISTRACIÓ D’UNITATS DE PRODUCCIÓ EN RESTAURACIÓ  (150 H)

  4. PROCESSOS ECONOMICOFINANCERS EN ESTABLIMENTS DE RESTAURACIÓ (150 H)

  5. APROVISIONAMENT EN  RESTAURACIÓ  (90H)

  6. QUALITAT, SEGURETAT I PROTECCIÓ AMBIENTAL EN RESTAURACIÓ.  (60 H)

  7. DISSENY I COMERCIALITZACIÓ D’OFERTES EN RESTAURACIÓ (90).

  8. LOGÍSTICA DE CÀTERING (60H)

  9. PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS (80 H)

PUNTS D'INTERÈS

  • MÒDULS INDEPENDENTS

  • ASSISTÈNCIA  OBLIGATÒRIA

  • PRÀCTIQUES PROFESSIONALS NO LABORALS

  • REQUISITS D’ACCÉS

  • BEQUES

  • MODELS DE SOL·LICITUD


Dades i Ubicació

Fons Social Europeu




Webs Departaments

FP CUINA

b-3845 french institute alliance francaise

LOGO Tecno

 

filosofia

Segueix-nos a: